Una Taula Periòdica al Dia (#1TPdia)

Com a perla de LTPeriodica, la celebració catalana de l’aitp2019 a les xarxes, el projecte via Twitter Una Taula Periòdica al Dia #1TPdia té l’ambiciós objectiu de piular 1 #TaulaPeriòdica cada dia al llarg del 2019. Com l’Home dels Nassos però sense trampa, el “Twitter dels Nassos” (de les Taules, més ben dit) té tantes taules periòdiques com dies té l’any però surt l’1 de gener, no pas el darrer dia de l’any! Sí, 365 taules periòdiques dels elements destacades que, dia a dia, anirem compartint amb vosaltres.

Teniu 2 vies per seguir el projecte Una Taula Periòdica al Dia #1TPdia:

  1. Seguint per Twitter l’usuari @LTPeriodica i el hashtag #1TPdia.
  2. Visitar la secció d’aquest web 1tpdia.ltperiodica.cat on, dia a dia, recollim la Taula Periòdica del Dia amb el tuit que l’acompanya.

El projecte Una Taula Periòdica al Dia #1TPdia va ser ideat per Eduard Cremades (@eduardcremades) i està gestionat per Eduard Cremades i Pep Anton Vieta (@pquimic), autor d’aquest web i responsable de xarxes socials AITP 2019 SCQ. Ambdós, col·legues químics i professors de secundària, són fans apassionats de la Taula Periòdica dels Elements. Jordi Quadros (IQS) col·labora amb aportacions i correccions.

1tpdia_logo 1.png

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: